RailRoadRiders

 

De 3e Rit.

Nadat we allemaal beneden waren werd er ontbeten en ................. ja hoor daar ging het regenen.
om 11:20 ging Marcel uiteindelijk toch naar huis. Hij moest helaas 1 dag eerder weg ivm met andere afspraken.
Wijzelf stonden ook klaar om weg te gaan maar het tempo was niet zo hoog meer als de eerdere dagen........
We gingen rond 11:45 op weg en hoopten dat we geen regen zouden tegenkomen. Na een minuut of 30 rijden reden we juist de regen in en het werd alleen maar erger. Na uiteindelijk een kilometer of 35 besloten we om terug te gaan naar "Ons Kasteeltje"
We hebben gedoucht en overlegd wat we zouden gaan doen en hebben besloten om 4 pizza's op te halen.
Rick en Merijn zijn toen maar lopend op pad gegaan. Toen ze terug waren hebben we ff lekker gesmuld en een biertje erbij gedronken. Daarna zijn we maar wat gaan darten en met de muziekinstallatie gespeeld.

Rick en Patrick zijn in de stromende regen nog even naar het dorp geweest om boodschappen te doen. Bikkels hoor ...........Maar hierdoor is er wel weer wat te drinken en eten gekomen. 


We zijn rond 18:30 uur richting dorp gelopen om naar de chinees te gaan. We wilden daar deze week weer afsluiten met een heerlijk diner
Ben stond daar in zijn Lupo al op te wachten omdat hij met de auto weg was geweest.
Toen we daar rond 21:30 weg gingen zijn we op ons dooie gemak naar huis gelopen en we hebben ook al besloten wanneer we weer naar Bad Sachsa in 2020.
Er is een grote buitendienststelling in Mei en Juni dus daar kunnen we dan mooi gebruik van maken. Ondertussen hebben we genoten van onze laatste pilsjes 

en fantastische muziek. Geregeld door Rick onze part-time DJ.


En dan nu op weg naar huis.