RailRoadRiders

 

Op weg.

Zoals elk jaar gaan we naar Luuk zijn "sleutelhok" om van daaruit te vertrekken.
De dag begon voor Merijn niet echt goed omdat de accu van zijn motor om onverklaarbare reden leeg was. Uiteindelijk kwam hij om 9:30 uur aan bij Luuk.
Nadat er nog een bakje koffie werd gedronken gingen we dan om 10:11 uur op pad.

De rit verliep voorspoedig totdat we in de buurt van Westerstede waar we even gestaan hebben er wat met Frans zijn motor gebeurde.

Hij kon ineens niet harder dan 100 km/h rijden en de motor hield in.
Nadat hij gestopt was om na te kijken of het misschien iets was met het vacuum zuigen van de tank was het wel iets beter maar nog niet super. Vervolgens was de groep hem weer kwijt en tot overmaat van ramp wilde hij nadat hij op de verkeerde afslag terechtkwam terug richting Bremen maar kon dat niet meer. Dus ging hij richting Osnabruck. Pas na een kilometer of 30 kon hij terug. Na telefonisch contact is besloten dat hij alleen richting Hannover zou gaan maar kwam redelijk vlot bij de rest van de ploeg achterop gereden aangezien die in een file stonden. Daarna is er doorgereden en eindelijk werd er dan koffie en een broodje gedronken en gegeten bij Goldhorn Sud. 
Ondertussen kregen we een appje van Dick dat hij nog maar 94 kilometer moest en zij nog minstens 194 kilometer.Dus wilden we nu dan ook doorrijden en dan denk je dat je alles hebt gehad......Nou Duitsland is niet meer gas geven en lekker doorrijden hoor.

File na file hebben we gehad. Pas na Hannover waar we nog even getankt hebben konden ze doorrijden. Uiteindelijk waren ze rond 17:15 bij "Ons kasteeltje"


Er werd met smart gewacht op Ben die met de auto vol bagage en drinken en eten aankwam.
Vlug de auto leeg (koelkast vol) een blik bier,douchen en uiteraard een slokje krautlikeur en naar de Griek voor een heerlijke maaltijd.


De heenweg ging weer heel makkelijk maar terug was het via een omweg weer een hele klim. 


Nog even dom kletsen op ons terras en rond 00:00 uur gingen we plat. 

Naar de 1e Rit