RailRoadRiders

 

Huiswaarts.

Het was voor een aantal vreemd wakker worden. We gaan weer weg en weten nog niet wanneer we hier weer heengaan. Dat is weer een heel lastig iets bij ons. Dit waren wel heel mooie dagen en de temperatuur was iets aan de hoge kant maar wel beter dan de aantal keren dat het koud was en we moesten stoppen omdat er geen gevoel meer in de vingers zat.


Op de terugweg hadden we amper een kilometer of 50 gereden of we stonden al in de 1e file. In Bad Herzberg was er iets aan de hand. na een kwartier in de volle zon gestaan te hebben besloten we om via een andere weg te rijden. 


Toen we bij Seesen weer om de route kwamen was e al weer een langzaam rijdende stoet. We zijn er langzaam tussendoor gereden en héhé eindelijk konden we in de buurt van Holle doorrijden. Tot Bijna in Hannover. Daar was het alweer file rijden. We zijn daar maar even gestopt om te tanken en een kopje koffie en sommigen een zoete snack te nuttigen. Ben zou daar ook stoppen met de auto maar die is toch maar doorgereden om geen tijd meer te verliezen. Bij Bremen aangekomen was het weer mis. Hoezo Duitsland slibt dicht qua verkeer?
Bij Hasbruch Nord hebben we toen nog maar even gegeten en gedronken om het laatste stukje goed te kunnen doorstaan. 


Daar kregen we ook te lezen dat er in het noorden van Nederland code oranje was ivm het weer. Uiteindelijk kwamen we allemaal droog aan in Groningen. Sommigen zijn wel droog overgekomen maar anderen hadden het water in de laarzen staan toen die uiteindelijk bij hun eigen huis waren. 

Dat was dan alweer de toertocht van 2018

Nu maar hopen dat we volgend jaar weer om deze tijd heen kunnen.


Naar de toertocht 2019