RailRoadRiders

 

3e Rit.

Nadat we allemaal op een fatsoenlijke tijd wakker geworden zijn hebben we ontbeten. Er is ondertussen toch weer regen gevallen en we zijn dus niet weggegaan tot minstens 12:00 uur.Er wordt/werd druk overleg gevoerd wat te gaan doen. Dick is in elk geval nog wel gebleven op aanraden van  Wil die wacht op vervoer naar Nederland.Om ongeveer 13:00 uur hebben we besloten om toch maar even te gaan rijden. we wilden via een omweg naar Trautenstein om even te gaan lunchen en daarna een stukje verder te gaan rijden.


 Die waren helaas dicht en toen zijn we doorgereden naar Raststätte Netzkater om even te lunchen. Ben is daarna terug gereden richting Bad Sachsa en de rest gingen even toeren. De groep kwam uit bij de Kyffhauser.(Hoe vreemd .............) 


Daar werd aan de andere kant van deze hele rare berg getankt en via de Kyffhauser weer terug naar "Ons kasteeltje". Een heerlijk biertje , douchen en weer uit eten........... Hoe mooi kunnen de dagen hier toch zijn......  


We zijn uit eten geweest bij Mendes en  daar kwamen we weer de Nederlanders tegen die we al 2x eerder tegengekomen zijn. 


Luuk ging dit keer niet lopend naar boven maar mocht bij Ben in de auto naar boven. Dat lukte ook maar net met de Up. Het was een bijzonder jaar met hele mooie en aparte dagen. En dat was dan alweer het uitje naar Bad Sachsa in 2018.
Morgen weer op weg naar huis. En we moeten binnenkort maar weer bespreken hoe en wat voor volgend jaar.