RailRoadRiders

 

2e Rit.

Vanmorgen was Patrick de 1e die van bed ging en alles verzorgde.
Het duurde niet lang en Frans ging er ook uit. Toen kwamen ineens er meerdere aangelopen en leek het een motorloze dag te worden. Luuk en Dick voelden zich niet echt super.
Ben had het koud en heeft van Merijn een extra dekentje gekregen.

Ook kregen we te horen dat de vrouw van Dick was gevallen en haar enkel had gebroken terwijl ze wachtte op Dick op hun vakantieadres om later van de week nog verder op vakantie te gaan.

Tijdens het ontbijt en buiten op het terras na het ontbijten werd er besloten om toch maar een klein stukje te gaan rijden.
We zijn met aangepaste kleding gaan rijden.


Bij Sportklause hebben we even heerlijk geluncht en zijn daarna weer op pad gegaan. 

Ineens waren we Dick en Merijn kwijt.Patrick is terug gereden en na een half uur kwamen ze er aan ............ Ik moest ff pissen en dacht hier kan het wel, was Merijn zijn reactie. 

Toen na de vereniging naar huis reden begon het licht te regenen. Bij thuiskomst hebben we de motoren gestald en als 1e omgekleed en namen de meesten eerst een blikje bier om de hitte uit ieders lichaam te krijgen. Wat was dat lekker......

We hebben besloten om zomaar naar het dorp te gaan om te gaan eten want we wisten niet welk restaurant open was. Uiteindelijk kwamen bij de Biergarten terecht en hebben heerlijk gegeten.

Toen weer naar boven en tijdens de onweersbuien totdat de regen echt zou vallen op het terras gezeten. Ineens kwam de regen er aan. Hoe snel is een groep mannen dan ineens binnen.............. Nog even tijdens de regen onder de veranda gezeten en de meesten lagen rond 00:00 uur weer op bed

Naar de 3e Rit