RailRoadRiders

 

De 1e rit.

Frans was als 1e wakker en wel om 6:15 uur
Hij is alvast begonnen met het maken van een verhaal over de heenreis.Toen iedereen beneden was hebben we heerlijk ontbeten. Frans heeft zijn motor nagekeken en samen met Rick kwamen ze tot de ontdekking dat er een ouderdomsscheurtje in het luchtfilterhuis zat. Dat is afgedicht en de motor liep daarna weer als vanouds.


Rond 10 uur zijn ze toen op pad gegaan.Het was al warm en de temperatuur bleef alsmaar stijgen.  Onderweg wilde Luuk even stoppen voor een bakje koffie en zag een restaurantje........ dacht hij.......  We zaten al heerlijk op het terras  en zagen dat hij gesloten was. Ja het is maandag dachten we.  
De eigenaar kwam er aan en zei dat het geen restaurant meer was omdat de eigenaar met pensioen was.
Dus gingen we naar de Kyffhauser en hebben daar heerlijk gereden en zijn we daar maar gestopt voor eten en drinken. De route verliep dit keer wonderwel in 1x goed totdat.......... De brandweer had een weg afgesloten. Luuk moest dus omrijden en dat was het begin van het einde voor de route. Rick kwam met het idee om via zijn teklefoon navigatie te gaan rijden en dat werkte goed.
We zijn toen lekker vlot doorgereden en nadat we een keer getankt hadden deed de navigatie het weer en ging Luuk weer voorop richting huis. Rond half 6 waren we er weer. Het 1e wat Luuk deed was een blik bier opentrekken omdat hij toch "een partij dorst had" zoals hij zelf zei.
Er werd gedoucht, Ondertussen hebben sommigen heerlijk in de regen buiten het 1e blikje bier opgedronken. Het was gewoon heerlijk om zo te zitten, een tafel bij het Schnitzelhaus gereserveerd en om 19:15 zijn we daar gaan eten.  Onderweg ernaar toe verdwaalde Ben tot overmaat van ramp. Dit omdat moets pissen en bellen tegelijk en niet oplette waar de groep heen liep.
Na het eten naar huis en tot een uur of 12 hebben we buiten gezeten en zijn toen naar bed gegaan.


Naar de 2e rit