RailRoadRiders

 

De 2e Rit van 2017.

Na regen de 1e dag en heel koud tijdens de 1e rit was het nu heerlijk weer.

Sommige mensen slapen heel raar wat zelfs te zien was aan Luuk zijn gezicht. Of zou hij slaapwandelen?


We stonden klaar om weg te gaan maar ja..................... Er was 1 motor die niet wilde starten.
Wat Rick ook probeerde niets lukte. Luuk hielp voor de vorm nog even mee om de motor aan te duwen. Dat het niet zou lukken wisten wij wel maar Rick natuurlijk niet.

Uiteindelijk hebben we de motor maar weer aan de praat gekregen omdat de juiste zekering weer door Luuk terug geplaatst werd.

Dus maar op pad gegaan met de juiste portie lol al te hebben gehad.

Het was een heerlijke dag om te rijden en Frans was blij dat hij de vering achter had aangepast want hij kon nu veel beter door de bochten dan de 1e rit.

We zijn via allerlei mooie weggetjes naar de "kyffhäuser" gereden. Maar voordat we er waren moest er natuurlijk eerst koffie gedronken worden. Dit keer bij "Zum Harzer Hexenteufel"

Koffie op ................ en met temperaturen van rond de 27 graden was het niet verkeerd rijden. Uiteraard hebben we "de Kyffhäuser"  2 keer gereden en sommigen zelfs nog meer. Ook werd er weer geruild van motoren om te testen of die bepaalde motor misschien iets om aan te schaffen.

We zijn via allerlei omwegen weer terug gegaan naar "Ons Kasteeltje" en kwamen daar pas ron 17:30 aan wat voor ons doen heel laat was. Frans kwam op een heel mooi getal uit qua kilometers deze dag

Sommige mensen waren zelfs blij dat we er weer waren en moesten eerst bijkomen van onze rit en anderen gaan voor zover het mogelijk was de website bijwerken.

Vlug douchen en eten. Dit keer bij de chinees.

 Na het eten weer naar boven en dom kletsen over van alles en nog wat was het rond 00:30 afgelopen met de pret en was het slaaptijd............

Op naar de 3e rit