RailRoadRiders

 

De 3e Rit.

Dit is de route die we vandaag proberen te gaan rijden.Het belooft een mooie dag te worden.......


Dit keer was André de kok. Hij heeft wederom heerlijke eitjes gebakken voor ons.


Helaas gaat Ben weg omdat zijn Sandra is aangereden en hij graag bij haar wil zijn.Dus brengt Merijn hem naar het station van Bad Sachsa. Toen hij terug was zijn we op pad gegaan.
Helaas kon er ook vandaag niet volgens de geplande route gereden worden door de vele "Baustelles"
Er moest dan dus naar een alternatief gezocht worden zoals Luuk hier doet....... en Rick staat te wachten totdat we weer verder kunnen rijden.


Na wat heen en weer gereden te hebben zijn we uit eerst maar even gestopt voor een illegale lozing en een oversteek wat niet zonder gevolgen was.

Na deze stop zijn we genietend van het heerlijke weer verder gereden totdat we bij de Sankt Andreasberg waren. Hier hebben we heerlijk gegeten. Rick , Patrick , Merijn en Frans hebben hier ook nog gebruikt gemaakt van de rodelbaan. Het is voor Patrick niet helemaal zonder gevolgen gebleven gezien de schrammen op zijn broek. En er was toch wel een heel leuk gebaar. Speciale helm rekken zijn aangeschaft zodat we ze daar veilig aan kunnen hangen.


Uiteraard moest hier ook gefilmd worden........


Na deze pauze wilden we weer op pad. Iedereen stond klaar en ineens viel de motor van André uit. Na veel zoeken en proberen bleek er een stekker niet goed contact te maken waardoor de motor dus stopte.


Wanneer we na de reparatie van André zijn motor weg rijden wil Luuk heel snel weer terug rijden. Wat blijkt........  Hij denkt dat ie zijn bril is vergeten. Maar goed dat André toch nog zo scherp was. Hij heeft Luuk maar even verteld dat hij zijn bril gewoon op had. Dit tot grote hilariteit van de hele groep die klaar stond om verder te rijden.

Na een stuk rijden met prachtig bochtenwerk hadden de motoren ook wat vloeibaar voedsel nodig. We hebben dit zelf ook gebruikt om even wat te drinken.


Uiteraard was er een station in de buurt en konden Merijn en Frans het niet laten om even te kijken.


Na deze stop moesten we maar weer naar Ons Kasteeltje.Hoe kon het ook anders.... We moesten stoppen voor een trein. Voor de zoveelste keer.


Aangekomen in Bad Sachsa wilde Frans gelijk de auto en aanhanger klaar zetten zodat de motor van hem er gelijk op kon. Hij pakt de auto en rijdt nog geen meter. Klinggg....... de zijspiegel valt zomaar stuk.


Gelukkig zit er een Opel dealer in Bad Sachsa en is er een andere spiegel besteld. Deze kan er vrijdag rond 10:00 uur op gezet worden. Als alles meezit. We hebben toch alles verder maar klaar gezet en zijn gaan douchen en daarna weer uit eten geweest. Naar de chinees dit keer.


Dat was de laatste keer uit eten in Bad Sachsa voor dit jaar. Na het eten zijn we terug gegaan naar ons Kasteeltje om nog een kop koffie en ander soort drinken te nuttigen.

Dick moest wel lachen om zijn kop koffie toen Luuk hem had gevraagd: Wil je koffie dick ?


We zijn niet te laat naar bed gegaan want de volgende dag stond er weer een lange rit klaar. Op naar huis


Klik hier om Huiswaarts te gaan