RailRoadRiders

 

IJsselmeertocht 2016.

Na een aantal weken van zoeken naar de beste datum om te gaan rijden besloten we dan uiteindeljjk via de datumprikker dat we op 17 juli een rondje IJsselmeer zouden gaan rijden.

We moesten rond 9:00 uur bij André verzamelen en dan daarvan weg rijden.


Er werd besloten dat we de hele rit naar de Afsluitdijk via 80 km wegen zouden rijden.Op het midden van Afsluitdijk moesten we natuurlijk even stoppen. (Dat hoort erbij)


Na een minuut of 15 zijn we verder geteden naar Den Oever. Hier hebben we bij de Avia benzinepomp een kop koffie met een broodje genuttigd.


Na ruim een half uur zijn we via de Noorderdijkweg en de Zuiderdijkweg afgezakt richting Medemblik.We zijn rustig door Medemblik heen gereden richting Andijk. Bij vuurtoren " de Ven" hebben we eerst maar weer een pauze ingelast. Daar even genoten van het prachtige weer.


Op naar de volgende stop. Maar eerst naar de Enkhuizer dijk. Op het zogenaamde midden van de dijk zijn we gestopt bij "Roadhouse Checkpoint Charlie gestopt voor de lunch.


We hebben een heerlijke lunch gehad en zijn vertrokken richting Lelystad, Swifterband en Emmeloord. Onderweg ging Patrick naar zijn familie die daar nog een feestje had. Wij zijn doorgereden.


Uiteindelijk kwamen we in Appelscha terecht en moesten daar uiteraard even wat koels drinken en lekker eten.Hierna zijn we eerst naar André zijn huis gereden en ieder ging daarna zijn eigen kant op. Behalve Frans. Hij moest nog aan het werk.


Als afsluiter van die dag nog 1 laatste foto van Frans die dan uiteindelijk naar huis gaat